Category: Σαλάτες
Ποσότητα
:
2 Servings
Δυσκολία: Εύκολη
Χρόνος προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος:
2 Λεπτά
Συνολικός Χρόνος:
12 Λεπτά
Υλικά
- Για το κατσικίσιο τυρί
- Για το ντρέσινγκ
Εκτέλεση
-
Για το πανάρισμα του τυριού
- Περνάμε το τυρί πρώτα από το αλεύρι και στη συνέχεια το βουτάμε στο αυγό. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία άλλη μία φορά και τέλος, το περνάμε από το φιστίκι Αιγίνης. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200⁰ C στο grill για 10 λεπτά. Για τα ροδάκινα και τα πλευρώτους
- Τα ψήνουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο σε καυτό σχαροτήγανο για 2 λεπτά από την κάθε πλευρά. Για το ντρέσινγκ
- Χτυπάμε όλα τα υλικά, εκτός από τα έλαια, σε ένα ψηλό μπολ ή έναν δοσομετρητή με ένα ραβδομπλέντερ. Μόλις τα υλικά γίνουν πουρές ρίχνουμε σιγά σιγά τα έλαια και ομογενοποιούμε.