Category: Ορεκτικά
Ποσότητα
:
2 Servings
Δυσκολία: Εύκολη
Χρόνος προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος:
1 Ώ. 10 Λεπτά
Συνολικός Χρόνος:
1 Ώ. 20 Λεπτά
Υλικά
Εκτέλεση
- Πλένουμε πολύ καλά τις πατάτες και τις τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο. Τις ψήνουμε για 1 ώρα στους 180⁰ C στον αέρα να μαλακώσουν. Βγάζουμε προσεκτικά την ψίχα από μέσα.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την ψίχα, το τυρί κρέμα και τη λιαστή τομάτα. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και γεμίζουμε πάλι τις πατάτες.
- Ρίχνουμε ελάχιστο ελαιόλαδο και 1 πρέζα πάπρικα σε κάθε πατάτα. Ψήνουμε άλλα 10 λεπτά μέχρι να πάρουν χρυσοκόκκινο χρώμα.