Πατάτες γεμιστές με τυρί κρέμα και λιαστή τομάτα

Ποσότητα : 2 Servings Δυσκολία: Εύκολη Χρόνος προετοιμασίας: 10 Λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 1 Ώ. 10 Λεπτά Συνολικός Χρόνος: 1 Ώ. 20 Λεπτά

Υλικά

0/7 Υλικά

Εκτέλεση

0/3 Βήματα
  • Πλένουμε πολύ καλά τις πατάτες και τις τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο. Τις ψήνουμε για 1 ώρα στους 180⁰ C στον αέρα να μαλακώσουν. Βγάζουμε προσεκτικά την ψίχα από μέσα.
  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την ψίχα, το τυρί κρέμα και τη λιαστή τομάτα. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και γεμίζουμε πάλι τις πατάτες.
  • Ρίχνουμε ελάχιστο ελαιόλαδο και 1 πρέζα πάπρικα σε κάθε πατάτα. Ψήνουμε άλλα 10 λεπτά μέχρι να πάρουν χρυσοκόκκινο χρώμα.