Category: Ζυμαρικά
Ποσότητα
:
2 Servings
Δυσκολία: Εύκολη
Χρόνος προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος:
15 Λεπτά
Συνολικός Χρόνος:
25 Λεπτά
Υλικά
- Για την σάλτσα
Εκτέλεση
- Σε ένα κατσαρολάκι σοτάρουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά τσίλι, το φρέσκο κρεμμύδι, και τον σολομό.
- Σβήνουμε με το ούζο και προσθέτουμε το νερό και το τυρί κρέμα.
- αφήνουμε να βράσει ελαφρώς και προσθέτουμε τα βρασμένα ζυμαρικά και σε μέτρια φωτιά ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.
- Τελειώνουμε με ενα κομμάτι βούτυρο, λεμόνι, αλάτι, πιπέρι και ψιλοκομμένο άνηθο.