Μαγιονέζα με κάσιους χωρίς αυγά

Ποσότητα : 3 Servings Δυσκολία: Εύκολη Χρόνος προετοιμασίας: 30 Λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 5 Λεπτά Συνολικός Χρόνος: 35 Λεπτά

Υλικά

0/5 Υλικά

Εκτέλεση

0/4 Βήματα
  • Σε ένα μπολρίχνουμε τα κάσιους και τους προσθέτουμε καυτό νερό. Τα αφήνουμε να μαλακώσουν για 30 λεπτά.
  • Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ και πολτοποιούμε.
  • Προσθέτουμε λιγο νερό κάθε φορά για να φέρουμε τη μαγιονέζα στην επιθυμητή υφή.
  • Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε αλάτι.