Ποσότητα
:
10 Servings
Δυσκολία: Εύκολη
Χρόνος προετοιμασίας: 40 Λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος:
10 Λεπτά
Συνολικός Χρόνος:
50 Λεπτά
Υλικά
- Για την σως φιστικοβούτυρο
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε το κοτόπουλο και το μαρινάρουμε με το γάλα καρύδας, το φρέσκο κρεμμύδι, το τζίντζερ, το σκόρδο, την πάπρικα, το αλάτι, το μπούκοβο για 30 λεπτά.
- Στην συνέχεια τα περνάμε σε ξυλάκια για σουβλάκια και τα ψήνουμε σε ένα σχαροτήγανο.
- Για την σως φυστικοβούτυρο: Σε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά ρίχνουμε τα υλικά εκτός από το lime. Ανακατεύουμε συνεχώς και αποσύρουμε από την φωτιά μόλις δούμε τις πρώτες φυσαλίδες. Προσοχή δεν θέλουμε να βράσει. Στην αρχή η σως θα είναι αρκετά ρευστή αλλα στην συνέχεια θα σφίξει. Τέλος, προσθέτουμε το ξύσμα και τον χυμό από το lime. Σερβίρεται είτε ζεστή είτε κρύα.