Κοκκινιστό μοσχαράκι με φασολάκια

Ποσότητα : 2 Servings Δυσκολία: Εύκολη Χρόνος προετοιμασίας: 10 Λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 30 Λεπτά Συνολικός Χρόνος: 40 Λεπτά

Υλικά

0/14 Υλικά

Εκτέλεση

0/4 Βήματα
  • Περνάμε το μοσχάρι από λίγο αλεύρι. Στη χύτρα ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και αφήνουμε να κάψει. Προσθέτουμε το μοσχαράκι και αφήνουμε να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Αποσύρουμε σε ένα ταψάκι.
  • Ρίχνουμε τα λαχανικά και τα σοτάρουμε και αυτά μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς. Επαναφέρουμε το κρέας και προσθέτουμε τα φασολάκια, και τον πελτέ τομάτας. Σοτάρουμε για 1 λεπτό ακόμα και σβήνουμε με το μηλόξιδο. Ρίχνουμε το θυμάρι.
  • Προσθέτουμε νερό μέχρι να καλύψει τα φασολάκια και σκεπάζουμε την χύτρα. Μαγειρεύουμε σε μεσαία ταχύτητα για περίπου 25 με 30 λεπτά.(Σε κατσαρόλα λίγο παραπάνω)
  • Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και το ξύσμα λεμονιού και σερβίρουμε.