Κατσικίσιος κορμός με μαρμελάδα κεράσι

Ποσότητα : 2 Servings Δυσκολία: Εύκολη Χρόνος προετοιμασίας: 10 Λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 15 Λεπτά Συνολικός Χρόνος: 25 Λεπτά

Υλικά

0/7 Υλικά
  • Για την μαρμελάδα κεράσι

Εκτέλεση

0/3 Βήματα
    Για την μαρμελάδα κεράσι
  • Σε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά ρίχνουμε τα κεράσια, τη ζάχαρη, τον αστεροειδή γλυκάνισο, την αρμπαρόριζα και το νερό.
  • Αφήνουμε να μαλακώσουν τα κεράσια και να δέσει το σιρόπι για 15΄ περίπου και προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού.
  • Για τον κορμό
  • Σε ένα σχαροτήγανο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά σχαρώνουμε το τυρί για 1-2 λεπτά από την κάθε πλευρά.