Category: Ψωμιά
Ποσότητα
:
8 Servings
Δυσκολία: Εύκολη
Χρόνος προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος:
10 Λεπτά
Συνολικός Χρόνος:
15 Λεπτά
Υλικά
Εκτέλεση
- Κόβουμε το ψωμί σε φέτες οριζόντιες και κάθετες λίγο πιο κάτω από την μέση.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το βούτυρο με το σκόρδο και το θυμάρι. Αλείφουμε το ψωμί εξωτερικά και εσωτερικά.
- Προσθέτουμε τα τυριά στα κενά και το ψήνουμε στους 180° C για 10 λεπτά.
- Ψιλοκόβουμε την τομάτα και την βάζουμε σε ένα μπολ. Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και τα φύλλα βασιλικού και ανακατεύουμε.
- Μόλις βγεί το ψωμί ρίχνουμε από πάνω την τομάτα και σερβίρουμε.