Γεμιστό ψωμί με μοτσαρέλα και σκόρδο

Ποσότητα : 8 Servings Δυσκολία: Εύκολη Χρόνος προετοιμασίας: 5 Λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 10 Λεπτά Συνολικός Χρόνος: 15 Λεπτά

Υλικά

0/8 Υλικά

Εκτέλεση

0/5 Βήματα
  • Κόβουμε το ψωμί σε φέτες οριζόντιες και κάθετες λίγο πιο κάτω από την μέση.
  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το βούτυρο με το σκόρδο και το θυμάρι. Αλείφουμε το ψωμί εξωτερικά και εσωτερικά.
  • Προσθέτουμε τα τυριά στα κενά και το ψήνουμε στους 180° C για 10 λεπτά.
  • Ψιλοκόβουμε την τομάτα και την βάζουμε σε ένα μπολ. Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και τα φύλλα βασιλικού και ανακατεύουμε.
  • Μόλις βγεί το ψωμί ρίχνουμε από πάνω την τομάτα και σερβίρουμε.